Foto i Vasabladet 4.6.2016 i samband med artikel om mångkulturprojektet  A Bigger Heart och inspelningen av musikvideon Ray of Light. Susanne Hedman till höger nära kameran.

 

Inspelning av konstvideo i Prag, Tjeckien, juni 2012. Susanne Hedman till vänster, skådespelerskan Kristin Calabria till höger. 

 

 

Susanne har samarbetat med Martin Karlsson sedan år 2000. Här från inspelningen av konstvideon Ignorans i augusti 2011, Karlsson fungerade som fotograf och klippare. Han har också komponerat musik till en del av Susannes videofilmer. Foto: Susanne Hedman. 

 

 

Inspelning av Ignorans (2011) där Susannes ögon och mun filmades i närbild. Rummets väggar och tak samt kamera och stativ täcktes av mörka tyger för att minska på reflektionerna i ögonen. 

 

 

 

Konsthallen i Härnösand, Sverige, september 2010, samutställningen Kvinnor & Krig med 14 kvinnliga konstnärer från Västerbotten, Västernorrland och Österbotten.

 

 

Konsthallen i Härnösand, Susannes videofilmer Elvi och Varpu, som också har visats på bl.a. Västerbottens museum i Umeå.

 

 

Inspelning av kortfilmen Withinsula (2005) av Reni Ylitalo. Producent: Susanne Hedman. Filmen har deltagit i Göteborg Film Festival. Fr. vä: Jonas Brunnström, Timo Konttinen, Matilda Åberg, Ville Lahti, Minna Hemgård, Sam Bauge, Jeena Laitinen, Anna-Kaisa Luukka. Foto: Jenni Laurila.

 

 

Video still från dokumentären Mellan liv och död (2004), som har varit med på bl.a. Mittnordisk filmfest i Trondheim, Norge.

 

 

Mentor Dreshaj, fotograf på kortfilmen Inte Titta! (2002), som har visats på bl.a. Vera Film Festival i Mariehamn, Åland.

 

 

Foton: Martin Karlsson, om inte annat omnämns.